משרות לסטודנטים ובוגרים

  • מנהל ה RAS בעין המפרץ
    התפקיד דורש ניהול שוטף ואסטרטגי של המערכת בתקופה של שינויים: הטמעת דג חדש, התאמה לרפורמת המים, התאמה לדרישות שיקום נחלים, דיונים על הכפלת הייצור.
    כפיפות למנהל מדגה.
     
    מחפשים:
    ·         איש חרוץ, מסור ואחראי
    ·         עדיפות לרקע בחקלאות מים ו/או רקע טכני ו/או רקע בתהליכי טיפול במים ו/או בריאות הדג
    ·         יכולות ניהול: תכנון אסטרטגי ושוטף, קריאת דו"חות כספיים, ניתוח נתונים, וצוות של שלשוה אנשים
    ·         יכולת עבודה בצוות
    ·         חובה: מגורים בסביבה (ניתן לסדר מגורים בקיבוץ)
    ·         חובה: רישיון לרכב
     
    נא לפנות:
  • סטודנט למחלקה אנליטית בתמי

    למחלקה אנליטית ב "תמי" מכון למחקר ופיתוח של כימיקלים לישראל דרוש/ה סטודנט למחלקה אנליטית – משרה מס' 00211

    דרישות התפקיד

    סטודנטים שסיימו לימודים של שנה הראשונה )בלבד( בכימיה, הנדסה כימית, ביוכימיה או ביוטכנולוגיה חובה.

    עבודה בימי שישי ויום נוסף במהלך השבוע חובה.

    עבודה במעבדת המשלבת בין כימיה קלסית וסביבה ממוחשבת עם תוכנות מתקדמות.

    בעל/ת גישה שירותית לעבודה מול לקוחות רבים.

    רק מועמדים העונים על הדרישות הנ"ל מוזמנים לשלוח קו"ח

    ל-Hana.Chayat@icl-group.com

  • מבקר/ת איכות למפעל הקפה של לוד (שטראוס)
     
    אנחנו מגייסים בוגרי תואר ראשון בתחומי המדעים לתפקיד של מבקר/ת איכות למפעל הקפה של לוד. מדובר על תפקיד מעניין ומאתגר שמהווה דריסת רגל לבוגרים בתחום.
    אשמח לקבלת קו"ח של מועמדים/ות  רלוונטים/יות למשרה המוצעת.
     
    במידה ויש מועמד שירצה להגיש מועמדות, ניתן לשלוח קו"ח ישירות אליי למייל   Rotem.Menachem@strauss-group.com
     
     
    תיאור התפקיד :
    1. בקרת איכות לתהליכי היצור ולמוצר הסופי
    2. טיפול בתלונות צרכנים
    3.שותפות בהובלת פרויקטים וקידום תהליכי איכות במפעל
    4.שותפות בקיום הדרכות איכות והסמכות מפעל
    5.ביצוע מבדקים פנימיים
    6.כתיבת הוראות עבודה הדרכה והטמעה ברצפת הייצור
    7.בקרת איכות סביבת העבודה
     
    דרישות
    תואר ראשון בתחומי המדעים- חובה
    קורס בקרת איכות – יתרון
    ניסיון עבודה במפעלי מזון קודמים- יתרון
    נכונות לעבודה במשמרת שנייה/ימי שישי ע"פ צורך
    שליטה מלאה באנגלית- קריאה וכתיבה
    שליטה מלאה בישומי מחשב- יתרון לSAP
     
    רותם מנחם
    רפרנטית גיוס | משאבי אנוש
  • מהנדס/ת מזון BSc
    סיסתמה בע"מ  חברה מובילה בתחום יעוץ, ליווי ותכנון מערכי הסעדה, מטבחים מוסדיים ומפעלי מזון
    מתרחבים ומגייסים מהנדס/ת מזוןBSc –  בעל/ת ניסיון בשטח של 0-3 שנים.תפקיד מאתגר של רכישת ידע וניסיון בתחום ההסעדה המקצועית:- כתיבת נהלים והוראות עבודה בתחום בטיחות מזון, תברואה והיגיינה- הקמה וניהול מערכות בטיחות מזון, ליווי מבדקי הסמכה לתקני איכות- ניסיון בניהול \ הקמת מערך איכות עפ"י כללי ISO,HACCP, GMP ובביצוע מבדקים פנימיים- יכולת גבוהה בהדרכות והרצאות- ניסיון בביצוע בקרות תקופתיותאנגלית – יכולת גבוהה מאוד בדיבור וכתיבה.המשרה פונה לגברים ונשים כאחד.
  • דרוש/ה סטודנט/ית לחברת קוסמטיקה
     
    לחברת קוסמטיקה דרוש/ה סטודנט/ית  לפרויקט זמני (ואולי בהמשך משרה חלקית קבועה), לעזרה למנהלת רגולציה ואבטחת איכות.
     
    דרישות:
    עדיפות לסטודנט/ית שנה שלישית מפקולטות כגון  ביולוגיה/כימיה/ביוטכנולוגיה וכדומה.
    יכולת סדר וארגון, למידה מהירה, עבודה עצמאית.
    שליטה טובה בOffice .
    מיקום החברה: מגדל העמק.
    קורות חיים נא להעביר ל:anna@lavido.com
     
  • מאמתת איכות אגפית בנצרת עילית
    שאלון תיאור תפקיד
     
    שם התפקיד: מאמתת איכות אגפית   
     
    תאריך: אוקטובר 2018
    חטיבה/יחידה: חטיבת הממתקים
    מדווח ל:  מנהל איכות אגפי
     
    תחום עיסוק : איכות  
     
    1. מטרת התפקיד:   סיוע למנהלת האיכות האגפית בישום ובקרה של תהליכי האיכות באגף
     
    2. תחומי אחריות עיקריים (6-8):
    אימות מוצרים יומי, לקיחת דוגמאות לאימות ולחיי מדף
    מבדקי אימות: עבודה על פי נהלי עבודה, אימות נקודות בקרה
    מבדק פנימי
    מבדקי AIB
    ניתוח חכם של האימות ותקשורת וחניכה
    ניהול דוח תלונות וחניכה
    תיקשור והצגת נתוני איכות בלוח הבקרה
    בקרת איכות אפקטיבית: בקרת תהליך, בקרת סוף קו,
    תהליכי ניקיון ציוד וסביבת עבודה ומעבר בין מוצרים
    ניהול שגרות וניתוח נתונים כבוד למוצר
    כתיבה והטמעה של הוראות עבודה ויזואליות
    כתיבה ועדכון מפרטי סוף קו
    אחריות על דו"ח חריגים מפעלי
    הדרכה וחניכת עובדים בנושאי בקרות, אימות, דיווחי איכות(QM, חריגים, השמדות) וניקיונות
    תפעול ניהול חריגים
    ניהול ובקרה של פעולות מתקנות באגף
    תחזוקת QM
     
    3. היקף התפקיד:
    ·         מספר כפיפים ישירים:  ללא
    ·         תפקידי הכפיפים הישירים:  
    ·         סך גודל תקציב שנתי באחריות ישירה: לא רלוונטי
    ·         מספר פרויקטים בהובלתו, אם עיקר תפקידו בניהול פרויקטים (תקציב, מורכבות, ממשקים):
    ·         ממשקי עבודה (פנימיים וחיצוניים) עיקריים:
    עובדי ייצור, מנהלי צוות בייצור, אנשי אחזקה, לוגיסטיקה, הנהלת המפעל, מטה האיכות, ספקים חיצונים בנושאי איכות
    ·         מדדים נוספים הקשורים להיקף התפקיד: נכונות לעבודה במשמרת שנייה \ימי שישי
     
     
     
     
    4. כישורים נדרשים לביצוע התפקיד:
    ·         השכלה/הכשרה מקצועית:
        הנדסאי/ תואר ראשון בתחומי המדעים – יתרון
         קורס בקרת איכות – חובה
     
    ·         נסיון מקצועי (מספר שנות ניסיון ואופי הניסיון הנדרש):
    ניסיון עבודה במפעלי מזון קודמים   - יתרון
     
    ·         כישורים נוספים: שליטה מלאה קריאה כתיבה בעברית
    שליטה מלאה בישומי מחשב,  יתרון לSAP , דגש לאקסל
     
     
     
    5. מדדים מרכזיים להצלחה בביצוע התפקיד (KPIs):
    1.      קפדנות ומצוינות – בישום נהלים והטמעת תהליכים
    1. שאיפה להשגת תוצאות ושיפור מתמיד
    1. יחסי אנוש מצוינים – יכולת רתימה, חניכה והנעה
    1. סקרנות ורצון ויכולת למידה
     
    5. תרשים מבנה ארגוני (לפחות רמה אחת מעל ואחת מתחת לתפקיד):
    מנהלת איכות חטיבת הממתקים
    מבקר איכות
    מנהלת איכות אגפית
     
    פרטי מנהל משאבי אנוש:
    שם: לילך שיבולי
    תפקיד: מנהלת משאבי אנוש
    פרטי מנהל ישיר:
    שם: XXX
    תפקיד:  מנהלת איכות אגפית   
    החלטת ועדת המיפוי הארגוני:
    דרג ארגוני נכון להיום (אם קיים): 2
    לא נדרש מיפוי תפקיד קיים בתפעול ובמפעל
     
  • משרה בחברת נוראמי מדיקל
    חברת נוראמי מדיקל, בוגרת החממה הטכנולוגית NGT3 מפתחת טכנולוגיה לאיחוי וריפוי רקמות באמצעות ננופייברים.
    המוצר הראשון של החברה, משמש לסגירת רקמת הדורה אחרי ניתוחים נוירוכירורגיים, סיים בהצלחה את הניסויים הפרה-קליניים ונמצא בניסויים ראשונים בבני-אדם.
    אנחנו מחפשים סטודנט מוכשר ובעל מוטיבציה, בשלב מתקדם בלימודי ביו-חומרים, לעבודה חלקית בסיוע לעבודת הפיתוח והייצור בחברה.
    מקום העבודה יהיה בחיפה.
     
    איש קשר: מר חנוך מרקשייד
     
  • מהנדס מזון/ ביוטכנולוגיה של מזון ליחידת רגולציה של מזון
    לחברת שר יעוץ והדרכה בע"מ דרוש/ה  מהנדס מזון/ ביוטכנולוגיה של מזון  ליחידת רגולציה של מזון-
    העבודה במשרה מלאה במשרדי החברה בצור יגאל – אזור כפר סבא
     
    תיאור התפקיד
    - ייעוץ בתחום רגולציה של מזון בארץ וליעדים בחו"ל, כגון:
    ·         בדיקה ובנייה של תווית ומפרטים אל מול דרישות החוק.
    ·         הכנת תיקי יבוא מזון.
    ·         ייעוץ רגולטורי ליצואני מזון.
    ·         סקרים רגולטורים בארץ ובחו"ל.
     
    דרישות:
    * תואר ראשון לפחות בהנדסת מזון /מדעי התזונה / ביוטכנולוגיה של מזון /מדעי החיים. 
    * ניסיון ברגולציה בתעשיית המזון - יתרון משמעותי
    * דייקנות ושימת לב לפרטים * יכולת ביטוי בע"פ ובכתב ברמה גבוהה מאוד בעברית ובאנגלית (שפות נוספות - יתרון).
    * יכולת עבודה עצמאית וגם כחלק מצוות
    * יכולת עבודה תחת לחץ ומתן מענה מהיר בהתאם ללוח זמנים קצוב 
    * יחסי אנוש מעוליםקורות חיים יש לשלוח לכתובת -  hr@2sher.co.il
     
  • מהנדס/ת ביוטכנולוגיה לעריכת מבדקי איכות ובטיחות מזון
    לחברת שר יעוץ והדרכה בע"מ דרוש/ה -   מהנדס/ת ביוטכנולוגיה לעריכת מבדקי איכות ובטיחות מזון.
    העבודה במשרה מלאה, אצל לקוחות החברה  במרכז ובדרום.
     
    תיאור התפקיד-
     
    עריכת מבדקי איכות ובטיחות מזון ותברואה סביבתית ברשתות מזון מהיר, מסעדות, בתי קפה.
     
    דרישות התפקיד –
    תואר ראשון במדעי התזונה, ביוטכנולוגיה של מזון, הנדסת מזון
    נכונות למשרת שטח ונסיעות מרובות
    יכולת כתיבת דו"חות והצגתם ללקוח
     
    המשרה כוללת הכשרה ורכב.
     
    קורות חיים יש לשלוח לכתובת – hr@2sher.co.il
     
  • עוזרי מחקר ומסטרנטים לנווה יער
    למעבדה חדשה במרכז המחקר נווה יער המתמחה בצמחי תבלין ומרפא דרושים/ות עוזרי/ות מחקר, מסטרנטים/ות למחקרים בנושא אופן הייצור וההורשה של חומרי טבע פעילים בצמחי תבליןומרפא ואיפיון תכונות איכות
     
    המחקר כולל:
    שימוש בנתוני ריצוף (NGS)  לצרכי מיפוי גנטי
    אנליזיות כימיות של חומרי טבע
    איפיון פיזיולוגי ואגרוטכני
     
    דרישות:
    תואר ראשון במדעי החיים / ביוטכנולוגיה / חקלאות / מזון / כימיה. אפשרות לפרוייקט מחקר.
    מוטיבציה גבוהה ותשוקה למחקר
    ניסיון בעבודת מעבדה וביולוגיה מולקולרית - יתרון
    ניסיון בעבודה עם צמחים בשדה / חממה - יתרון
     
    לפרטים יש לפנות לאיתי גונדה בטלפון 050-6220990
    עוד פרטים ניתן למצוא באתר gonda-lab
  • מפקח/ת בריאות הסביבה
    מצ"ב קובץ